Top
Image Alt

Over Ons

Van Marokko tot natuurlijke producten in flesjes, in Nederland..

Arganolie webshop

Een betrouwbare natuurlijke arganolie webshop van Nederland.

MAANDACTIE: 15% korting vanaf € 30,- bestelling. Gebruik actiecode: AC15

De Arganolie webshop van Nederland

Arganolie heeft veel goede eigenschappen die het zo populair maken. Het is een gezonde olie die wordt geperst uit de pitten van de Arganboom. De Arganolie heeft een unieke samenstelling en wordt gemaakt voor zowel cosmetisch als culinair gebruik. Door de vele verschillende werkzame stoffen in de Arganolie is het de ideale verzorging voor huid, haar en nagels. Omdat deze olie zo gezond is, is hij over de hele wereld populair. Arganolie is rijk aan vitamine E en linolzuur, meer dan 80% van zijn vet is onverzadigd daardoor is deze olie erg gezond om te cosumeren. Argan and Biocare is een webshop die haar producten rechtsreeks van de boer haalt. Pure Arganolie, hand geperste olijfolie, Saffraan, rozenwater, rozenolie en veel meer (producten die niet op onze webshop staan kunnen op aanvraag voor u besteld worden). Doordat wij samenwerken met de lokale fabriek bieden wij een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij kennen de cultuur en de regio en staan in direct contact met de kleine kwaliteitsboeren.

Goed voor uw hart

Culinair Arganolie

Arganolie is een sterke antioxidant die helpt bij hart- en vaatziekten. De proteïnen en hoge gehalte vitamine E in de Argan olie bevorderen de bloeddoorstroming en verlagen de bloedruk. Arganolie stimuleert de aanmaak van prostaglandine, een hormoonachtige stof die helpt bij de ondersteuning van het immuunsysteem, bloedsomloop en bij het onderdrukken van ontstekingen. Ook aan te raden te voorkoming van dichtslibbende aderen.

Arganolie maakt uw huid jonger

Dagelijkse behandeling

Dagelijks gebruik van Arganolie vermindert rimpels, versterkt nagels, hydrateert de huid en verzorgt uw haren en hoofdhuid. Arganolie zit boordevol vitamine E, fenolen, caroteen, squaleen en essentiële vetzuren. Deze Anti-oxidanten in de olie, beschermen de cellen van het lichaam tegen beschadigingen door vrije radicalen.

Natuurlijke ingrediënten

Argan olie productie in Marokko

Wij hebben een goede band opgebouwd met de eigenaren van de firma om kwaliteit te kunnen garanderen en te voldoen aan de eisen van onze klanten. In het verleden werden de Argan vruchten aan geiten gevoederd. Wanneer deze de vruchten hadden verteerd, bleven de noten achter in de uitwerpselen. Vervolgens werden deze noten met een stuk steen open geslagen, waarna de pitten tussen twee ronddraaiende stenen werden geperst. Vandaag de dag wordt dit zonder verhitting met machines gedaan.